Hos Mininord tilbyder vi VIP shopping 

Vi arrangerer et par gange om året arrangementer, hvor det er muligt for dig at komme ud og se sæsonens kollektioner. Til nogle af disse arrangementer, vil vi invitere leverandører eller andre gæster som kan fortælle om deres brand samt deres produkter. Der vil på aftenen være særtilbud og gode rabatter til alle deltagere. Du kan holde dig opdateret på vores sociale medier omkring næste VIP arrangement.

Vi kan også komme til dig! 

Hos Mini Nord tilbyder vi at komme til dig.

Det eneste det kræver er, at du kan samle mindst 5 venner/veninder, og at I er klar på nogle hyggelige timer, hvor I får mulighed for at se, mærke og prøve tingene.
I kan selv komme med ønsker til, hvad I ønsker, vi medbringer, eller vi kan tage en del af vores sortiment med. En kombination er selvfølgelig også en mulighed. Vi vil sørge for fordelagtige tilbud, og ellers har I mulighed for at spørge og søge præcis den vejledning I har brug for. Der er selvfølgelig en fordel ved at være værten/værtinden. Som vært/værtinde får du et gavekort på 10% af den samlede ordre. Dvs. shopper dig og dine gæster for 1500kr tilsammen, så modtager du et gavekort på 150kr. til webshoppen. Shopper i samlet for 3000kr. så modtager du et gavekort på 300kr. osv.

 

Lyder det som noget, eller har du spørgsmål? Så kontakt os endelig.

Vi glæder os til nogle hyggelige timer sammen.