0
Kurv: 0,00 DKK
Indtast din søgning
 
Vilkår

Vilkår
Virksomhehdens juridiske navn: Mini Nord IVS
Virksomhedens kaldenavn: Mini Nord

Selskabsform: Iværksætterselskab - IVS

CVR-nummer: 37303429
Etableringsår: 2015
Adresse: Højvangen 21, 9800 Hjørring

Telefonnummer: 25449410
Telefontid: Alle dage 9.00-17.30
Officiel e-mail adresse: info@mininord.dk
Officel web-adresse: www.mininord.dk

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookies

Der benyttes ikke cookies, De registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.
 
Logstatistik
Logstatistik bruges på www.mininord.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
www.mininord.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Mini Nord IVS og opbevares af DanDomain.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos DanDomain.

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt DanDomain for oplysninger om dette. www.dandomain.dk

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Mini Nord IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen
og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mini Nord IVS via e-mail: info@mininord.dk.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Mininord.dk 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Mininord.dk 

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Mininord.dk 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Mininords side, er denne af vejledende art. 

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Mininord.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid 1-2 hverdage.   

Risikoen for varer købt af Mininord.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Mininord.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Mininord.dk

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Mininord.dk har stillet dig i udsigt.

Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Konkurrence- og ForbrugerStyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også finde kontaktoplysninger på www.forbrug.dk.
Du kan også henvende dig til den fælles europæiske klageportal, ODR, på  http://ec.europa.eu/odr

Pris og betaling I denne butik. Du kan bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa dankort, Visa electron, Mastercard, Maestro, JCB,, American Express og MobilePay  Alle priser i Mininord.dk - på web-adressen http://www.mininord.dk  - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret: Mininord.dk yder følgende fortrydelsesret: Du har 14 dage til at informere Mini Nord og derefter yderligerer 14 dage til at sende varen retur.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen sendes til: Mini Nord IVS, Højvangen 21, 9800 Hjørring.

Julegaver byttes frem til d. 15/1-2018.

Salg til lande udenfor Danmark. Mini Nord har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Mini Nord. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.
 
 
designskabelon af Bewise