Drømmen om at åbne en webshop er blevet en realitet for os i vores webshop MiniNord.dk
MiniNord er beliggende i Nordjylland, hvor vi har vores lager i Hjallerup, samt en partner i Hjørring.
Det er derfor muligt at afhente din pakke fragtfri både i Hjallerup og Hjørring. Derudover har vi dag til dag levering med PostNord.

Hos MiniNord har vi fokus på kvalitet og lækkert design primært til børn i alderen 0-6 år. Hos os vil I finde kendte brands, mindre kendte brands, brands fra Danmark, Europa og resten af verden som vi mener, alle skal have lov til at få fingrene i. Vi følger med i, hvad der sker i den store verden inden for børnemode, men selvfølgelig også her i Danmark. Vi vil løbende tilføje nye brands, som vi har udvalgt specifikt til jer. Disse brand er brands, som vi kan stå inde for.

Husk at følge med på Instagram og Facebook, her vil du blive informeret om nyheder, tilbud og meget meget mere.

Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål, ris eller ros.
Vi er ikke i tvivl om, at vores vigtigste opgave er at yde den bedste service til jer kunder.

For at tilbyde noget anderledes end mange andre webshops, vil i som kunder have mulighed for at lave jeres egen homeshopping, som kendt fra Tupperware, blot med børnetøj. Derudover vil vi også afholde VIP arrangementer. Disse arrangementer er virkelig hyggelige, hvor du samtidigt har mulighed for at gøre et godt køb på sæsons nye varer. Der er dog ingen købetvang, men er det ikke dejligt at komme ud af huset uden børn og være sammen med sine veninder og andre mødre J

Vi glæder os til at sende din ordre afsted til dig. Tak fordi du kiggede forbi.